Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Saturday, 17 September 2011

Wahhh ! Ponatnya Den Pogi Berayo ! ;P





Hey Everibadi , Haihh. Ponatnya tadi den gi berayo berumah rumah den pogi. HAHA. #betul ke tidak ,tak tau lah eden bukan org minang. :P. 

Okay , Back to the topic. Eyca hari ini nk cerita psal Eyca pergi beraya . Rmai juga yg ajak eyca pergi open house diorang but tak semua yg Ca boleh pergi sorry2. Sebab , Ca terpksa pergi rumah kwn2 parents ca. Katanya , nk tunjuk anak2 masing2. Tahu lah anak sulung dia cntik :P . Haha. # Just kidding . So , di sebab tu lah ca tak ley pergi open house korang , Sorry Arif , Adeeb and Farah. Terpksa tak pergi bukan tak nak pergi tau tau . Jangan Merajuk okay ;) . Sayang korang <3

Then , Selain pergi rumah kawan2 parents ca punya open house, Ca pergi Open House Mak Ngah . Open House Mak Ngah walaupun kita kita je. Tapi , Lagi best dari rumah2 lain . Hee. Masakan Mak Ngah Ca tadi sedap sgt . Pekena air asam and sambal belacan Mak Ngah , Ca terus makan. Hee. 

 Act , Hari ni rumah makngah untuk keluarga je . So sikit2 je yg datang :) 

Pastu ! The Climax is , Pertama kali dlm sejarah Ca pergi Open House then BLACK OUT !!
Wah panic adik2 ca dorang sibuk lari2 then tbe black out mmg menjerit lah . Hahaha. 


Korang nmpk ? Korang nampak ? Ca pun tak nampak . Wahahaha ;D
#Tanpa Flash .

  Gambar di atas tadi tu sebenarnya mcm ni lah lebih kurang , Tapi atas tanpa Flash yg ni guna Flash :) 


Nasib baik lah Black out tadi tu tak lama , Tak sampai sejam pun . Bgus lah . Korang pnah tak ? Pegi Open House tbe2 Black out ? Tkpnah kan kan ? Haa. Ca penah ;D #bangga sikit . 
New Experience kan ? Pikir2 balik gempak gak . 

Okay this some pictures that i wanna  show to you guys :) , 

Saya omey saya omey :P . Haha. #perasan.

Mengada nak tunjuk fashion apa kali ini gak :p 


Yeahh . Saya sayang mereka2 ni tau <3

Okay , Gua pnat cerita2 sama lu ni bro . Mata pun dah stim je. Mahu tido bro .:) . Haha
#Just Kidding . Thanks for the read guys . Love you . Just for the girls :P . Hee.
Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment