Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Saturday, 1 October 2011

Jyeahhh. I love love museum :) Haha.

Hey hey hey , Okay tak sangka akan menaip seperti yg tertera di atas. Haha. Sebab jarang orang suka pergi museum kan kan ? Selalu pergi theme park ke Shopping mall ke . Baru gempak. Kan kan ?
Nahh. Act , Suka museum tu tkda lah betul sgt . Hoho. 
Suka sbb semalam Friends Ca ngn Ca. Have a lot of fun together even lawatan tu hanya di museum sahaja. 
Sebb ade quiz yg best ala2 expolarace . Tu yg gempak tu  Berkejar sana sini sbb nak cari jwapan.
Orang lain dok relaks je tgk tgk khazanah2 kat museum negara tu . Tapi , Kami dok berlari berkejaran sbb quiz. Tuntasnya, Mmg best lah . Awesome ! Nak ulang balik . Huhuh.
Rindu time tu . Sbb rasanya ni last lawatan yg Ca pergi bersama2 besties Ca yg anjuran sekolah. Lpas ni tak tntu :( . Hurm I will miss you guys , Babe <3

Ni picture masa pagi pagi dok berkumpul kat kantin . Hik hik . 



Tu dia museum negara kitaaa <3 Im proud to be malaysian ! #Takda kena mengena. :P

Tu dia tu dia. Kami dah start bergambar dah. Hoohoo. Btw, Belakang tu kereta bomba pada 1948 . 
Kereta Bomba tu tkda bumbung . :O . Habis bomba basah kalau kena air hujan. Hik hik.


Saya lah captain kapal ni sbb tu lah karam . Muahaha. :D 

Kedatangan Islam di Tanah Melayu . :D btw , Patung Pak Arab tu hensem . Tak tipu ;D  
Hik hik .

Raja Abdullah membuat perjanjian  dgn Pihak British . Oh my godd :O. Haha

Ehh. Asyik tangkap pic patung je kan . Apa kata saya tngkap pic kamu pula. 
Cakap Kejuuuu. Hoho.

Bunga Emas yg Tanah Melayu mempersembahkan kepada Siam . :D

Okay okay , Jangan tidur . Bangun Bangun ! Haha. #joking .
Sejarah interesting kan ? 

And This is the best part . . .   

 Saya tahu saya  BERANI . Hohoo. #pdehal hati mmg dah tkut sgt . Hik hik . Btw ular ni sgt sgt lembut and licin. Ular ni kiss pipi Ca. Ca tahu lah ca comel. HOHO. #okay joking. 

That it for now. Thanks for your reading .. Ca LOVE MUSEUM anda pula bagaimana? Haha. 
Assalamualaikum.