Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Thursday, 15 September 2011

Haihh. Confius and Complicated. :(

Erk ? Ni muka confius and complicated aku ke ? Haha. Bantai je laah..

Haihh. Benci lah cmni . Hati Ca ni Ca pun tak berapa nk pham . Tak tau mana yang betul . 
Same time suka org ni , same time suka sorang yang lagi . Ya Allah , Teruknya perangai kau ca. 

Hati mmg tak nak mempermain kan sapa sapa. Tapi dpat rasa kan . Dua2 orang yang aku syg tu tak kan suka sepenuh nya kat aku lagi . F nmpk nya mcm dah tak suka kau . Yg sorang lagi tu hanya anggap kau mcm kawan rapat je. Tapi kau dah tersuka dia. Hurm . Sorry lah korang . Post kali ni bukan post yang happy . Eyca nk kongsi je. Haihh. Gedik en ca ? SPM belum lagi dah pkir psal bnde ni . Ish ish ish. 

But i need someone yg sentiasa ada di sisi ca selain Bestfriend2 ca. I need someone that can make me happy.
Ibu dah kata , Belajar lah elok2 nnt kat U . Pegi lah cari teman hidup . Ibu tak kesah Kakak nk berkwan ngn sapa. Janji tak kena buang U sudah . Haihh. Bila chek nk masuk U ni ? Tak sabaq nyaa. !! *gatai. Hehe

Okay okay . Kegedikan kau dah dtg pulek . Haha. Okay lah kan dari kau moody je . Baik kau gedik. 
Teringin gak nk jadi blogger terkenal mcm Maria Elena kan . Boleh jumpa Hana Tajima. Haihh. Jealous jealous !. Hope Ca akan meet lah diorang dua ni <3 Doakan ehh :) 

Cantik kan mereka ? Amat jealous di sini ! Hee



No comments:

Post a Comment