Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Saturday, 10 September 2011

Jamuan Hari Raya Sekolah :D

Yeeeehaaa!. Hey hey hey . Sihat tak kawan kawan ? Eyca Sihat jew di siniw . Eww. K lah , Jangan nak rempit sgt lah kan . Haha. *pdehal dulu time form 1 smpai form 3 dok guna type rempit lagu tu . Haha. :D . Cek tak tau okay. haha. Bila tgk Video IniAnwarHadi tu baru cek sedar . Cek tukaq ayat rempit menjadi ayat cendiakiawan Negara hang tau dak. Haha. 

Okay okay . Act , Ca nk kongsi cerita ni pasal Jamuan Hari Raya peringkat sekolah la. Ca dtg tadi . Mula2 nk pergi lah dgn Farhana Ahmad kawan baik cek Dunia Akhirat sorang tu . Then , Ca pun nak kunci lah jam guna phone ibu . Sbb phone Ca alarm tak kuat. Ca ni orang yg susah bgn tdoq awal awal ni . Tp , keinginan untuk mengonline tu kuat. Dah lpas Online . Ca pun terus tdoq. Sedap sedap di buai mimpi yg indah . * eceh pdehal tak mimpi pun tdoq lena mana nk mimpi syg oi . Pastu , dgr lah suara lunak ibu ku. "Kata nk bgn pkul 7 pg? Ni 6.45 pagi ni apsal tak siap siap lagi ?" Lantas ku bgn dari tdur nyenyak ku . Ca tgk jam terus . Haah lahh ! Mmg betul betul pukul 6.45 pg dah ! Alamaaakk !! Aku LUPA SET ALARM LAHH !!! adoyai . Lantas ku berlari  untuk telefon Farhanah. Dia tu tgh dok touch up touch up muka dia la tuh . Then dia angkat . . .

Farhanah : Hello .
Eyca : Fana , Sori tau kita tak boleh tumpang Farhana hari ni . 
Farhanah : Hah ??
Eyca : Tak tak tak . Camni , Kita lupa nk set alarm lah .Bgn lewat ni . Ni pun tak mandi lagi . Sorry tau . Sorry.
Farhana : Tak pa lah . Okay okay. Tapi tunggu kita kat depan sekolah tau . Kita tunggu Eyca kat situ . 
Eyca : Okay Okay . . .

Pastu macam biasa lah dok melaram tak habis habis. Pkul 7.24 aku smpai sekolah. * Dah biasa dah cmni .
Then tgk Farhana dah tak tunggu kat depan . Okay aku try cari kat kantin .Cari punya cari sampai lalu lah kat sebelah cikgu2 masa nk menuju ke kantin tuh . Then Ca dgr "Wah ! Dah mengalah ckgu dah. Macam Model pun ada." Cikgu2 tu pndg Ca . Dlm hati ckp lah ." Erk . Habis !, aku ni over sangat ke ? Tnpa menghirau kan ckgu ckgu tuh. Aku pun terus menuju ke kantin, jumpa lah Farhanah ngn Amilia ! Wah Leganya, Dah borak2 ngn ngn diorang.
Ckgu Zuraidah plak tbe tbe tarik tgn Ca suruh Ca jadi MC !! Tau tak sebab apa ? Mesti lah tak tau kan ? Sebabnyaaa, Baju aku sama warna ngn Baju Melayu ckgu Azhari !! ARGHHH !! Ibu nak balik ! Ambik kakak ! Meronta2 hati time tuh. Haha :D Nseb baik lah ckgu tuh gurau2 je . Lega Ca . 

Panggilan aku scandal ckgu Azhari arini tak henti2 . Ada je . Nonstop org pnggil aku ni saja rancang sama warna ngn ckgu Azhari . Pndai lah korang -.- . Belasah kang . Pastu , Jumpa lah Tasha Hasnan. Kawan Akrab ku . Dia time tu sorang2. Ying , Azrina tak dtg . Hamizan dia pun lambat smpai . Dah borak borak .
Kena lah plak Tolong ckgu tulis apentah PIBG something la. Alahhh. Hati time tu punya sedih nk beraya bukan buat kerja. Haha. Nseb Baik lah Ade 2 org Junior ni yang sanggup ambik posisi kitorang ni . Haha. Alhamdulillah . * Jahat enn ? TEEHEE.

Lpastu , satu persatu lah Persembahan yg aku tgk tadi . Ehh ehh. Hebat pulak Syamil silat tadi . Excitet gak lah aku tgk time tuh . * Syamil = EX bf.
Pastu , tgk lah Persembahan Form 6 dok nyanyi2 kat depan . Haha. Muka Umiray cover je time nyanyi . Segan katanya . LOL. Umiray = Kwan suka cari psal.

Lpas makan , Kitorang tangkap lah pic sama sama. Byk jugak lah pic. Antaranyaa . . . 


Ini lah Farhanah yg saya dok cerita2 dari tadi . Cantik kan ? Cantik kan ? Macam Saya ! Haha. 



 Ini pulak Amilia ngn Faris . Pkwe Amilia . Sakan tangkap gambar kan kan ? Gedik ! 
Hhihi. Jgn mrah ~




Ini anak ckgu . :D Comel kan kan ? Macam saya ! Hik hok Hik Hok. :P


Ini pula Amirul Norhaizad . Bukan Bf saya k ! Haha. Yg ni sahabat lelaki yg plg saya senangi sbb dia ni gentle sket org nya. Ye ke? YEEE.


Ecah Comey . Ecah Comey. Haha. Nama dia Aisyah jugak tau. Beza dia saya  lagi gemuk .
sob sob sob.  :'(

Okay , Setakat ni je lah. Pnat cek menaip . HOHO. Apa apa pun . Thanks baca ! Eyca syg anda <3 
If laki tak okay :) . LOL :D











6 comments:

  1. best nyeeee :D
    huahuahua,rugi tk gi,aiyaa

    ReplyDelete
  2. Alolo. Tk pa :) Nnt lpas trial beraya sama2 nak ?

    ReplyDelete
  3. Kak eyca , lorrrr . Kak ecah osman pon kwn akk kerr ? Haha , kak ecah osman ade adik . Adik drjh 5 lelaki . Sye rapat ngan adek diaa . Hahaha . Maksudnyer kite ni dekat-2 lhaa jgkk tapi tak dpt jumpe tu jeaa . Hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. ahaha. yeah satu sekolah sayang :) . Nanti kita jumpa2 eh :'>

    ReplyDelete