Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Monday, 12 September 2011

Ibuuuuu , Ayaaaahh. Nak sangat phone ni . Boleh beli kan ? Pelis pelis ;(


Huaaa. Huaaa. Nak sgt Phone ni . BlackBerry 9900 , If i dpat u baby, i akan jaga u elok elok. I akn gilap u hari hari . Hurm . Sob Sob :'(

Bby , Please dtg dekat I ea ea? Meh sini meh . Haha. *Okay okay. Control your hormone Aisya. Chill2 . InsyaAllah kau akan dpat gak baby kau ni .

Seperti yg anda tahu, Saya mmg nk sgt phone BB 9900 ni . Ada sapa sapa yang nak beli kan ke untuk Ca ? Ada? Enibadi ? *bunyi cengkerik.  :'(  Fine fine . Tak da sapa yg nk beli kan untuk Ca. *Mrajuk. 

Parents Ca pun tak nak belikan untuk ca. Sruh Ca beli sendiri guna duit Ca sendiri . Haishh. Sampai bila lah agaknya kan.? Hurm :/ . Dah lah Ca tak suka kumpul duit . Nak beli lagi yg ni mmg susah lah nk dpat. Takpa2. Usaha tangga kejayaan Ca . You can do it ! Yeah ! Chaiyok2. 

Mulai dari hari ini , Saya Aisya bt Zubir  as known as Eyca, akan cuba sedaya upaya untuk mendapat baby saya yang saya ingin kan. Amin. Amin . Yarob bal alamin. :) . Doakan ya. 

Selain dari Ca nk dpat keputusan yg cemerlang dlm SPM, Ca nk BB 9900. Impian tahun ni Ca nk dua tu je. Salah satu dpat pun takpa. :) Takut nk letak impian byk byk. Takut tak dpat. *Maklumlah chek tak kaya :'( .

Hee. Anyway , Thanks Baca. Jgn lupa follow ya kawan2. Nnt Ca follow Balik . :D Adiyos ~






2 comments:

  1. berdoa laa supaya mak ayah belikan eaa.. :)
    hehe

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/sedih.html

    ReplyDelete
  2. Hee , okay . Thanks for the heedback ^^

    ReplyDelete