Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Saturday, 10 September 2011

Terima Kasih Awak :')

Hey Everibadi <3 . Hihihi. Okay . Stop stop ! Janganlah nk gedik sangat lah Eyca ! Hee. Ehem ehem, Back to the topic . First Eyca nk minta maaf dulu eh kat korang yg membaca ni . Sebab post kali ni ada unsur2 kegedikan yang melampau. Haha. Tkdelah melampau sgt sebenarnya. Skit skit je. Act post kali ni saya nak cerita psal Encik F saya. * perasan F dia punya lagi . Hihihi. 

 Awak , terima kasih pada jawapan awak semalam . Awak buat saya gembira sangat sangat :) . Hee.
Walaupun saya tiada yang punya , Saya tetap suka Awak sorang je. Encik F, Terima Kasih cakap awak masih syg kat saya. Saya pun sayang kat awak sgt sgt . Hehe. 

Maaf lah , Selama ni saya yg tak memahami awak. Sampai bila bila pun saya tetap suka kat awak  . Awak suruh saya belajar untuk SPM saya. Untuk masa depan saya. Tapi, saya yang degil asyik sgt nk txting dengan awak. Bukan apa, Saya Rindu awak sgt sgt . Then , disebabkn terlampau rindu tu lah saya anggap awak pinggirkan saya. Maaf ya Awak . Sekarang bru saya tahu , knp awak buat mcm tu dulu kat saya. 
Awak tak nak saya into it sgt dekat Relationship kita. Hurm . Menyesalnya saya tak dgr apa yang awak kata. 

Terima Kasih Awak semalam wish saya Good Luck untuk Trial saya. Saya akan buat yang terbaik . Untuk masa depan saya. Awak jugak ya , Belajar betul betul kat GMI sana :) . Jangan lah tipu Hari Jadi awak lagi . Suka sgt awak prank orang lain ya. Haha. 

Maaf saya jadi stalker awak selama ni . Cemburu juga saya bila awak gurau2 mesra ngn kwn perempuan awak . Maaf saya tiada hak nk cemburu . :(  

Yang membaca Thanks ya ! Maaf le kalau Ca gedik sgt dlm post yang kali ni . Hihii. Normal lah kan perempuan gedik kan kan ? Hah ? Takk.?? Erkk erk. :P

Untuk awak , saya ikhlas suka kan awak selama ni . Lpas SPM saya ikut awak je . Nk teruskan relationship kita atau tak :) 

Lagi satu ! Maaf awak , saya masih simpan picture awak dalam purse saya :') . Hee . 

Hee , Love ini untuk awak Encik F :) 

2 comments: