Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Thursday, 10 November 2011

Huwaaa huwaaa . Nak Jersi Malaysia !!


Hey Everibadi ! Korang mesti ada kan jersi malaysia ? Hurm. Ca takda ! Ca nak sangat. Mahal lah. Geram plak ohh. Harga RM 45 lah. Kena kumpul duit lah ca. Tapi if korang tau blogshop mana yang jual jersi murah2 kasi tau ca ya. Korang boleh komen je kat situ. Nanti ca balas :).

Ca mmg nak sangat oh. Tak tau kenapa. Maklumlah football fever lah katakan. Tgk kawan2 ca ada , ca pun nak and then nice lah jersi tu. Ca pun bangga dgn prestasi pasukan malaysia kita. Bukan senang nak menang kan. Sebab tu kot Ca nak beli. Bila kita pakai jersi malaysia, kita bangga dengan pasukan bola sepak negara kita :D .


And for the last part. Doakan kejayaan ca untuk spm ca ya. Maafkan ca jika ca ada buat salah. Mungkin lepas ni ca tak update lagi story2 ca kat sini. Ca mean semasa SPM lah. Lepas spm ca smbung balik lah. Hik hik hik. Lagi banyak kot post2 yang akan datang. Haha. Korang tunggu jela ya :) .

Terima Kasih membaca. Jika korang ada blog juga. Follow lah ca. InsyaAllah ca akan follow blog korang balik . Kbai . Assalamualaikum :'>

No comments:

Post a Comment