Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Thursday, 3 November 2011

Breakfast dgn awak :')

Weee. Wah lama gila tak update belog ni . Winduuu. Winduu Sewinduu winduu nyaa. Ececeh . Ahaks. Eww. Ca tak layan  okay lagu tu . Remp - it . Hohoho. Jiwang karat je lebih . #okay sapa yg terasa minta maaf. 
Hihi . So ! Amacam korang ? Sihat sihat je kan ? Yang demam tu biasa lah , musim demam kan sekarang ni 
 yg penting jaga kesihatan korang ya .  

Nak tau tak ? Nak tau tak ? Haa? Tak nak ? :( erm yelahh. #gedik . 
Okay , tak nak tau pun. Kena baca juga. Cuti seminggu time deepavali aritu kan , Ca kena infection kat tangan . Teruk betul . 4 jari tangan kanan kena . Bernanah habis. Eww. GELI GILAAAA Kan kan ? Korang baca ni pun dah geli apetah lagi Ca yang kena ni . Ish ish . Nasib baik lah time tu cuti tk pyah sekolah . Tapi Ca tak dapat smbut deepavali lah . Baru nak main mercun ngn anak jiran sebelah . Kuang Kuang Kuang. Haha. Ca tak belaja selama 5 hari sbb tak boleh tulis. Mmg Ca cakap lah , merana gila. Dugaan sebelum SPM kan . Hope ada hikmah disebaliknya. 

But Alhamdulillah , Now dah sembuh . Mmg bersyukur sangat2. Takut Ca kalau tangan Ca ni tak baik baik . Macam mana nak jawab exam nanti . SPM dah lah penting . Kan kan ? #Angguk je la korang. Haha

Orait , Korang mesti tertanya tanya kan . Apa kena mengena Ca punya tangan Infection dgn Title post kali ni . Haha . Okay , ni baru nak story :) 

Awak tu korang dah boleh detect la kan . Refer tu sapa , mesti lah dekat orang yang Ca suka kan . Paham2 je la. Sapa yang tak penah suka sapa sapa kat dalam hidup ni . Biasa lah bro . Hoho. 

Si "dia" tu mula2 text, then ajak Ca breakfast. Ca mula2 mcam tak percaya. Biar betul mamat ni ? Text aku kata nak breakfast sama ? Huh ? #sebelum ni tak pernah jumpa pun . Bila nak jumpa ada je la halangan . Macam2. But kali ni mmg di luar jangkaan dapat breakfast ngn dia. #beruntung pun ada . Ahaks !. Hihi

Tapi Ca tahu , Keluar kali ni tak semestinya ada meaning apa2 kan ? So jangan lah berangan sangat .
Then fikiran bukan2 tu dah terhapus lah dari kepala Ca. Ca pun menerima lah pelawaan si "dia" yang hendak breakfast sama2. Hee.

Ca aturkan perjumpaan kami kali ni dekat KFC. #sebab tu ja yang paling dekat kat rumah . First time juga rasa breakfast menu kat KFC . Hoho. Boleh lah ~. 

Tapi Ca seronok bukan kat KFC , but terlepas juga rindu Ca kat si "dia" tu . Dah lama dah tak contact . Berjumpa apetah lagi . Balik2 di muka buku juga lah kami berchatting . Tapi berterima kasih kat Facebook juga , kerana laman sosial itu lah membuat kan Ca kenal dgn si "dia" tu . Hehehe. #gatai. 

Part paling best time dalam kereta ngn dia. Cara dia bawak kereta sumpah comel . Terkedek2. Haha. But unik . Tak penah tumpang kereta orang yang bwak terkedek2 ni . Experience best gila. Hahaha. Pecah perut juga bila teringat balik . Hehe. 

Muka dia pun tak banyak berubah masa time dulu dulu. #Dulu sekolah rendah sama. Memang muka baby face la ni . Haha. Then tgk dia gelak mmg buat hati rasa senang . Haha. First time nampak dia gelak n senyum2. Ca admit lah , mmg comel >,< . Hihihi.. Tapi depan awak jangan harap sy nak puji awak . Nanti jdi awkward pula . Biar lah kita jadi diri kita sendiri  ja. Hee. 

Ca keluar dgn dia lebih kurang dlm 45 minit je . Sekejap kan ? sebab kami balik sebab tak tau apa nk cakap lagi . Hurm . Tkpa , nanti saya ikut cadangan awak ya.Saya tulis dlu dalam buku nota soalan apa yang saya nak tanya kat awak . Awak pun buat macam tu juga ya. Hehe. Tak da lah malu2 kita nak cakap nnti . 

Walaupun 45 minit je. Tu pun dah buat Ca happy gila bila balik  rumah . Satu hari tu Ca happy je . Senyum sampai di telinga. Haha. 

Tapi Ca tak mengharap , Ada jodoh ada , Takda tak pa. Tapi mmg susah saya nak lupakan awak. 
Saya dah cuba tapi tak boleh . Saya mengaku saya stalk page awak bila saya online. Bukan saya nak , tp tangan saya tu yang ngada ngada nak type "nama facebook awak" . Hurm. Maaf jika awak tak suka. Saya paham . Tak mungkin kan . Hope awak gembira dgn kehidupan awak sekarang :') . 

Itu sahaja untuk post kali ni korang . Assalamualaikum :) .Terima Kasih kerana sudah membaca. 


Alangkah bagusnya kalau Ca beli buku ni dulu . :') 





3 comments: