Cute Ghost

About Me

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hey hey hey Everibadi . Im Aisya. Can call me Aisya, Eyca , Kak Ca or wtv that you want to call me . Seven teen SPM year <3 Account Student . Simple and Gedik girl .Ahaks ! Enjoy reading ^^

Friday, 9 December 2011

Hangout with Friends at Sunway Pyramid :'D

Jyeaahh ! Finally keluar hangout ngn kawan2 juga :'> 
Ca amat rindu sama diorang ohh . Sekarang pun dh rindu . Hurm .
Lepas SPM nnt semua buat kerja2 masing2 so takut ada yg lupa lah apa lah . 
I know it's normal kan ? Hurm . 


Ca keluar ngn Amilia , Priya , Jing Han , Faris , Fazrul and Azizi :) 
I know 1 Malaysia right ? Hahaha . 


 Hihi . Ni masa tgk wayang . Saya tgk wayang Arthur Christmas . Memandangkan cerita yang lain lagi tak seronok , Oleh itu saya pilih lah cartoon . But , Thank god ! Best juga cerita tu . 
Pastu yg tak tahannya , Cinema kat Sunway Pyramid under renovation so mcm tak syiok ahh kan  . 
Dinding semua dia buat baru then terkopak2 lagi . So , mcm daif gila . Nasib baik lah bilik cinema dia selesa gilaa. Suka ohh tgk . Nak tgk ombak rindu dah kluar kat Astro First so tak yah lah . Tgk ah Cartoon .

Then , yang tak tahannya masa tgh tgk wayang Priya tumpah kan popcorn . Hahaha ! Habis beli penuh tinggal sket je . Bersepah hbis . Hahaha . Lawak lah bila teringat balik . 

Lepas tgk movie Ca pergi jalan jalan then snap pic sama2 . Disebabkan dah nak dekat Christmas so tema Sunway Pyramid mesti lah berkaitan dgn perayaan Christmas tu . Tgk tu haa. Belakang Ca ada snowman . Hik2. So comeyyyy . !! >,<


Wahh !This is REINDEER  <3 Ni lah rusa yang boleh "terbang" guna Magic Dust tu . Haha .
Macam nak naik je ohh . Nak rasa terbang gak enn ? enn ? . Haha . 

Muka Bajet angkat berat . hahaha. :p
Ini Wishing Will . Paling Coin 1 dollar and make a wish that you want for .
But For Muslims , Don't you ever ever do that ! . Nanti jadi Khurafat
#Marah . 

Ini rumah Santa Clause lah kiranyaa. haha :P 
Nice gila dia punya decorations . Hope you guys can go there. :D
No doubt . 

Lepas snap pic kat situ . Pergi lah makan . Then jalan2 pergi cari beg amy and carikan patung DOMO untuk adik amy . Hihi . 

Yang ni lahh DOMOOOO . #actually satu je "O" dia . Haha . Comey kan kan ?
Tapi ni pinjam bergambar je . Tak mampu nak beli . Mahal sgt : ( , Tunggu dapat gaji . Ececeh .

Cehh , mcm artis do . Kan kan ? Kena tangkap picture ngn Paparazzi . #perasan . Haha .
Eww . Jangan ahh jadi artis . Tak elok . Dosa dosa. 

Saya tahu saya comel . Terima Kasih . Ahakss . :p 
#hanya lawak semata2 tiada kena mengena dgn hidup atau pun yang meninggal dunia . :'>



Pastu pastu ! Ni part best kot . Haha . Saya pergi main tembak2 ! Haha . Menang plak sehhh.

Tengok muka tu ! Mana tak menang . Hahaha . Expression habis gila . 
Semangat berkobar2 masa menembak tepat pulak . Fuuuhh ~ 

Amek kau ! Amek kau ! Ekheleh tu je kau mampu buat ? . Bwahaha . Sumpah lawak do muka ni . 
#just for fun . 


Sekian sahaja post kali ini . Pada kawan kawan saya , Hope sangat dapat keluar ngn you guys lagi . Rindu sangat sangat . Thanks for the happy moments and I hope that you guys will miss me too :'< 

Thanks for reading . You're just great! Thank you . Assalamualaikum. :) 



2 comments: